This site uses cookies, but we’ll get out of your hair and assume you’re okay with that.

Sea View House

Extension and Renovation, Budleigh Salterton

  • The Brief

    Barc were appointed to simplify the current internal layout of the existing bungalow, create generous sized living, kitchen and dining spaces; add an additional bedroom to the first floor and make the most of the sea views.

  • The Work

    Barc designed a contemporary extension to the rear of the property that creates a clear distinction between the new and existing building with minimal impact on the surrounding area and current streetscape. The expansive openings within the extension allow light deep into the building whilst also maximising the views to the south and out towards the coast. An additional deck area will be added to the south, aiding the transition between inside and out.

  • The Client

    “There was excellent dialogue between client and architect throughout the project. Barc were always attempting to incorporate my ideas into the design. There was constant follow up throughout the project and excellent dialogue with builders and other craftsmen involved.”
Back to our Work

More of our Extensions & Alterations projects: